OM

Hej! Det är jag som är Lina!

Med mina unika talanger, erfarenheter och kunskaper guidar och utbildar jag själfulla kvinnor till uppvaknande, läkning och expansion så att de kan blomma ut, leva sin sanning och sprida sitt ljus!

Min story

Det sägs att vårt livssyfte brukar visa sig för oss innan vi är 10 år. När jag var 2,5 år hade jag tre småsyskon och jag tog jag tidigt en omhändertagande lärar-roll och försökte organisera min omvärld så att alla skulle må bra. Jag har en story av att ha tagit ansvar för andra på bekostnad av mig själv där jag såg mig själv som ett offer för yttre omständigheter.


Mitt första uppvaknande hade jag i 20-års åldern när jag upplevde att mycket i mitt liv rasade. Jag hamnade ensam i en lägenhet med övergivenhet, rädsla och många andra känslor som jag hade svårt att identifiera. Jag läste böcker om personlig utveckling, det gav mig kraft att förändra.
Jag började yoga mer, det gav mig ett lugn mitt i kaoset.
Jag skrev mer dagbok, det hjälpte mig att sortera alla tankar och känslor.
Detta var starten på ett nytt sätt för mig att leva där mitt fokus i livet skiftade, från att ha varit utåt på andra och annat till att istället vara på mig själv. En ny medvetenhet tog plats. Var och en har sin resa. Jag behöver först och främst ta hand om mig själv. Jag tog av mig offerkoftan och tog tillbaka min kraft.


Sedan dess har självutveckling varit en del av mitt liv. Jag har fortsatt studera mig själv, människor och livet. Jag har sökt mig till utbildningar, coacher och mentorer som hjälpt mig att förstå de frågor och funderingar som dykt upp på vägen.


Mitt uppdrag är att bidra till att människor utvecklas.

Mina utbildningar

Naturvetenskapligt program på gymnasiet.
Teater och musikallinje på folkhögskola.
Treårig högskoleutbildning i Management inriktning hälsopromotion.
En termin Health & Well-beeing, Santa Barbara, California.
Två olika kostrådgivningsutbildningar, en inom Low Carb.
Olika gruppträningsinstruktörsutbildningar.
Motiverande samtal.
Holistisk Livscoach.
Bioresonansterapeut.
Medial utveckling.
Yin yoga instruktör.
Medicinsk Yoga instruktör, 100 tim.
Hatha Yoga lärare, 200 tim.
Energimedicin.
Arbetsrätt.