1:1 SESSIONER

Livscoaching

Här får du stöttning och intuitiv vägledning vidare på din resa genom livet. Kanske känner du att det är något som skaver, kanske längtar du efter något mer? Vill du ha någon som guidar dig i din personliga och spirituella utveckling?

90 min 1000 kr

På telefon eller på
Pruhultsvägen 17 i Kinna.
Betalas via swish, faktura eller ePassi.  

Energibehandling

Denna behandling syftar till att öka kroppens energiflöde av livskraft/prana/qi. Vi är en helhet av kropp, själ och tankar. Allt hänger ihop. Tankar som stressar ditt system kan på sikt ge upphov till energiblockeringar och spänningar i muskler. Obalanser mellan muskelgrupper kan ge obalanser i energiflödet. Att inte följa sin själ kan också ge obalanser i energiflödet för att vi "kämpar emot vår egen vägledning" och vårt system upplever detta som stress. 

Vi börjar först med ett samtal och sedan får du lägga dig med kläderna på och slappna av på behandlingsbänken. Genom att trycka på olika punkter på kroppen ökar energiflödet.

Efter behandlingen är det bra om du fortsätter hålla kroppen i ett avslappnat tillstånd, dricker ordentligt med vatten och fyller på dig själv med ny energi och solljus.

90 min 1000 kr

Pruhultsvägen 17 i Kinna.
Betalas via swish, faktura eller ePassi.